Daniv02.com – Общи условия

Следните условия важат за всяко използване на Daniv02.com. С поставянето на поръчка при нас се съгласявате да прочетете, разберете и приемете настоящите Общи условия. Моля, обърнете внимание, тъй като те могат да бъдат променяни по всяко време без предупреждение, но е Ваша отговорност да проверите тази страница преди всяка употреба или покупка. Ако имате въпроси относно нашите Общи условия, моля, свържете се с нас преди да използвате или да направите поръчка.

 

Съответствие на стоките

Всички грижи са взети, за да се гарантира, че описанието, спецификацията и ценообразуването на всички продукти, показани на нашия уеб сайт, е правилно. Предоставената информация и спецификации за продукта не са задължителни, но са внимателно обмислени и целят да дадат общо описание на всеки продукт.

Докато възпроизвеждането на цветовете на всеки продукт е близко представяне, не можем да поемем никаква отговорност за всяка промяна в цвета, причинена от разликите в софтуера на браузъра.
Daniv02.com ще действа незабавно, за да коригира установената грешка и няма правно задължение да уважава грешно представената цена.

 

Как да направите поръчка

Трябва да имате регистрация и да използвате акаунта си, за да направите поръчка онлайн.

Ако искате да имате акаунт, моля, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите.

В момента на завършване на поръчката ви искаме определена информация, включително име, адрес за доставка и имейл. Тази информация е необходима, за да можем да обработваме Вашата поръчка и да Ви уведомим за нейния напредък.

 

Информация, която използваме, как и защо

След като бъде направена поръчка, ще се свържем с Вас по имейл, за да потвърдим данните за поръчката и отново, след като поръчката Ви бъде приета и изпратена. Ако трябва да се свържем с Вас поради някаква причина, свързана с Вашата поръчка, ще използваме регистрирания в профила Ви имейл адрес или предоставения телефонен номер.

С изключение на заявките за обратна връзка или помощ при доставка, ние никога няма да предаваме Вашия имейл адрес на никоя друга организация. Единствено с цел подпомагане на доставката, данните ви за връзка могат да бъдат споделени с избрания оператор.

 

Вашите права

Ако имате въпроси относно личната информация, която съхраняваме на Ваше име, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Ще се радваме да прегледаме профила Ви и да актуализираме документацията си по Ваше желание.

 

Безопасност и сигурност

Използваме „Наложен платеж“ като начин на плащане. Не съхраняваме чувствителни данни за плащанията.

 

Отговорност

Ние си запазваме правото да променяме информация, цени, спецификации и описания на изброените стоки, продукти и услуги. Можем да променим тези Условия по всяко време, като публикуваме Условията на нашия уебсайт.

В най-пълната степен, разрешена от закона и освен посоченото по-горе, нито Daniv02.com, нито свързано с него дружество не носят отговорност пред Вас поради някакво представителство или някаква имплицитна гаранция, условие или друг срок или задължение по обичайно право; (включително, но не само, загуба на печалба или загуба на спестявания), разходи, разноски или други искове за обезщетение, които възникват от или в връзка с използването на този сайт, доставката на продуктите или тяхното използване или препродажба от вас.

Докато Daniv02.com предприема всички разумни стъпки, за да осигури бърза и надеждна услуга, не гарантира, че използването на този уеб сайт ще бъде без прекъсване или липса на грешки и няма да носи отговорност за каквото и да било прекъсване или загуба на данни, при визуализирането върху всяка компютърна система.

Daniv02.com не носи отговорност пред Вас или се счита, че нарушава настоящите Общи условия или друг договор с Вас поради забавяне на изпълнението или неизпълнение на някое от задълженията си по отношение на продуктите поръчани от Вас, ако забавянето или провалът се дължи на каквато и да е причина извън неговия разумен контрол.

 

Информация за трети страни

Не можем да бъдем отговорни за материали, показвани на уеб сайтове на трети страни или други писмени материали. Единствените цени, които се прилагат за продуктите Daniv02.com, са тези, посочени на Daniv02.com.

 

Закон

Този уеб сайт и нашите Общи условия са създадени за използване в българското законодателство. Докато сме щастливи да разгледаме искания за продукти и запитвания от чужбина, ние не даваме никаква гаранция, изрична или подразбираща се, че използването на този уеб сайт или поставянето на поръчки чрез този сайт извън България спазва приложимите небългарски закони или разпоредби.

 

Авторско право

Всички права, включително авторски права, в съдържанието на уеб страниците Daniv02.com са собственост или се контролират от Daniv02.com. При достъпа до уеб страници на Daniv02.com приемате, че можете да изтеглите съдържанието само за Ваша лична и нетърговска употреба.

Нямате право да копирате, излъчвате, изтегляте, съхранявате (медийни носители), предавате, показвате или пускате на обществени места, адаптирате или променяте по какъвто и да е начин съдържанието на уеб страниците на Daniv02.com за каквато и да е друга цел без предварителното писмено разрешение на Daniv02.com.