Данив02 > Новини > Обков за врати > AGB – Отвори Затвори Живей

AGB – Отвори Затвори Живей

100%

100% Произведено в Италия

3

Производствени инсталации

65 000

65 000 Кв.м. производствена площ

20 000

22 000 Налични продукти

100+

100+ Държави на продажби

500+

500+ Теста на продуктите всяка година

AGB – Alban Giacomo Spa е създадена през далечната 1947 г. и произвежда пълна гама от обков и компоненти, които се използват в целия свят за производството на врати и дограми. Пълният каталог включва над 22 000 артикула, произведени изцяло в Италия в три високотехнологични и автоматизирани завода, на обща площ от над 65 000 кв. м.

От 1996 г. AGB е сертифицирана по ISO 9001. Освен това AGB притежава RAL сертификат за TILT & TURN система за обков за дограми, SKG сертификат за противовзломен обков и СЕ маркировка за определени други продукти.

Формата и механизмите на продуктите AGB са създадени и проектирани в дизайнерските и проектантски бюра на AGB. Продуктите са одобрени след вътрешни тестове и проверки в лабораториите по изпитване. Всичко това се прави с цел да се гарантира качество и надежност на нашите продукти, с което сме известни сред нашите клиенти.

Производството на AGB се състои от цялостни специализирани производствени цехове, обособени в следните отдели: отдел електро-ерозии, отдел фрези, отдел CNC стругове, отдел шлайф-машини, отдел ексцентрични преси, отдел автоматизирани заваръчни машини, отдел леярство и преси, отдел прецизни стругове, отдел студени преси, отдел лазерна обработка, отдел CNC машини за трансфер и отдел за автоматизирано сглобяване. Тези машини правят AGB отличителен, като технологично напреднала компания в световният пазар на обков и аксесоари за прозорци и врати.

Обхват на брави за вътрешни врати: над 500 000 пълни цикъла на отваряне и затваряне.

В каталога на Daniv02.com може да разледате продуктите на AGB, които предлагаме. КЪМ КАТАЛОГА

Желаете ли да споделите:

Следваща статия

MOIA защитни брави Италия